September 09 2010 15:15:09
Navigácia
Menu
· Domov
· FÓRUM
· ProServer team
· Návody & Články
· Galéria
· Na stiahnutie
· FAQ
· Vyhladávanie

· NameProtect
· Demo - Návod
· Demo - Uploader
· Image Hosting
· Image Resizer
· Podporte nás
PSX Top 10

#MenoBody
1inside9903
2<<CyRaX>>9763
3th7920
4Dimebag7546
5zET ...7533
6sads7291
7medove7209
8StaN.8 ...6999
9N_6893
10Simpson6654
Top 150
Čo je to PSX?
Sem smerujte otázky
Anketa
Využijete špeciálnu akciu na proserveri - CS Anthology za 8 EUR ?

Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Najsťahovanejšie
Ventrilo 2.1.4 9327
České hlášky rádiový... 4666
Counter - strike slo... 3631
Big Modification pack 2963
Persona gratissima :... 2799
ProServer MapPack 2675
n1k1t4 :) 2546
PUB-WAR3FT-SH MapPack 2441
de_vegas.wad 2348
Program na tvorbu bi... 2274
Nové na stiahnutie
SK Player 1.1 1524
OmniTweaker v10 1014
de_vegas.wad 2348
Proserver sounds-mod... 320
Big Modification pack 2963
ProServer MapPack 2675
PUB-WAR3FT-SH MapPack 2441
FUN MapPack 1892
AWP-AIM MapPack 1695
GunGame MapPack 1627
ts.proserver.sk
refresh
proserver.sk
[205] rOOm
Dr.Seehank's Office
Jay-ova obyvacka
n1k1t4´s Office
Persona's Office
Prijimačky
Bufet
Cakaren
ProServer Pokec
ProServer Servery
#1 Public 1
#3 Dust 2 Only
#4 War3:FT
#6 Fun
#7 AWP/AIM
#8 GunGame
Dark Orbit
Scooby & Friends
Teove doupe ;)
VIP-fixinko
Škôlka
Teamspeak2 Viewer
© 2005 Makro
Čítať tému
..::Proserver.sk::.. :: Hlavné fórum ProServer.sk :: ProServer novinky a informácie
 Vytlačiť tému
[!] FAQ [!]
Persona gratissima
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 14-09-2007 20:13

Príspevkov: 4250
Založený: 15.03.07

FAQ (Frequently asked questions) - Často kladené otázky

Otázka #1: Ako zistím svoju IP adresu ?

Odpoveď : Svoju "vonkajšiu" IP (teda nie takú, ktorú interne poskytuje router, alebo provider) je možné najjednoduchšie zistiť kliknutím NA TENTO LINK. V kolonke "IP adress" je zodpovedajúca IP adresa.

Otázka #2: Mám BAN, ale neviem za čo. Ako mám postupovať ?

Odpoveď : Je potrebné skontrolovať konzolu. Často sa vyskytuje bug, ked hráčovi pri pokuse o pripojenie vypíše, že má ban, no v skutočnosti ban nemá (v konzole sa nenachádza popis BAN-u. Preto sa treba skúšať pripájať viackrát. Ak v konzole popis banu je, treba na základe uvedených údajov v prvom rade skontrolovať BANLIST. V BANLISTE je možné vyhľadávať aj podľa nicku a IP (vpravo hore vybrať SEARCH). Ak sa v BANLISTE nezobrazí žiaden BAN, a napriek tomu vás nechce pustiť na server, odporúča sa dať avízo do fóra v príslušnej téme.

Otázka #3: Dostal som BAN, ale nesúhlasím s jeho udelením, resp. neviem za čo som ho dostal. Ako mám postupovať ?

Odpoveď : V prvom rade je potrebné vyhľadať svoj BAN cez možnosť SEARCH v BANLISTE. Potom je potrebné skopírovať tento link do jednej z kategórií, ktorá sa týka vášho banu - v kategórii Sťažnosti, námietky, protesty, pripomienky (LAMPÁREŇ).. Prípadne sa pripúšťa aj skopírovať text z konzoly, ktorý server vypíše po neúspešnom pokuse o pripojenie. Hráč, ktorý nesúhlasí s udeleným trestom, je oprávnený podať sťažnosť v lehote 30 dní od udelenia BANU. Táto lehota je premlčacia, čo znamená, že jej uplynutím hráčovi zaniká nárok na prešetrenie jeho BANU a admin nie je povinný poskytnúť žiaden dôkaz, ktorým by podporil udelený BAN. Ak hráč podá sťažnosť ohľadom BANU v stanovenej lehote a predpísaným spôsobom, admin, ktorý trest udelil, je povinný predložiť dôkaz, na základe ktorého BAN udelil, v lehote 48 hodín odo dňa podania sťažnosti. Ak tak nemôže učiniť pre objektívne dôvody a svoje nekonanie vo veci oznámi, môže dôkaz predložiť aj neskôr, najneskôr však do siedmych dní od podania sťažnosti. Ak tak admin neučiní, alebo nie je schopný poskytnúť dôkaz, bude BAN automaticky zrušený.

Otázka #4: Mám BAN na serveri, ale v popise BANu nie sú moje údaje, nie som si vedomý priestupku. Jediné čo súhlasí je moja IP. Aký je postup ?

Odpoveď : Pravdepodobne ide o zdieľanú IP. Požiadaj svojho providera (poskytovateľa internetu)
o zmenu IP adresy.

Otázka #5: Dostal som na serveri BAN. Na mojom PC hral kamarát. Môžete ma odbanovať ?

Odpoveď : Nie. Každý hráč zodpovedá za svoj počítač. Požiadaj providera o zmenu IP.

Otázka #6: Bol som zabanovaný za cheating. Mám BAN na všetkých serveroch ? Môžem dostať UNBAN ?

Odpoveď : ProServer.sk vedie politiku nulovej tolerancie voči cheaterom. BAN je aktívny na všetkých serveroch ProServer a je permanentný.

Otázka #7: Server je online, ale mňa nechce pripojiť, prípadne mi ho nezobrazuje a v BANLISTE som sa nenašiel.

Odpoveď : Pravdepodobne sa jedná o BAN za TK (teamkilling). Ak aj po 120-tich minútach nebude pripojenie možné kontaktuj admina.

Otázka #8: Vidím cheatera, ale admin na serveri nie je. Čo mám robiť ?

Odpoveď : Použiť príkaz #cheater. Používa sa nasledovne : Stlačím tláčítko pre chat (say) na serveri. (default "Y" )
Napíšem znak " # " (mriežka) a svoj text. Príklad : " Y " #cheater XYZ (kde XYZ je nick cheatera.) (V konzole by príkaz vyzeral nasledovne : say #cheater XYZ).
Správa sa zobrazí všetkým adminom na všetkých serveroch ProServer. Ak by admin ani po opätovnom použití príkazu neprišiel,
je potrebné nahrať demo (NÁVOD TU.). Nezabudnúť sfotiť IP hráča. (spraviť screen - defaultne F5) (pre zobrazenie použiť príkaz /showip a nazrieť do konzoly). Demo, spolu s IP uploadnuť pomocou DEMO UPLOADERA.
Následne pošli niektorému z adminov súkromnú správu s údajmi o cheaterovi (nick, IP a názov uploadnutého súboru), ktorého si nahral. Admin zabanuje daného cheatera cez Banlist.

Otázka #9: Chcem sa uchádzať o post admina na vašom serveri. Čo musím preto urobiť ?

Odpoveď : Všetky potrebné info tu : PODMIENKY UCHÁDZANIA SA O POST ADMINA.

Otázka #10: Stratili sa mi XP na W3FT serveri. Čo mám robiť ?

Odpoveď : Na ochranu pred kradnutím XP (iný hráč ti XP zmaže, pretože XP sa u nás ukladajú na nick) slúži "ochrana mena" - www.ProServer.sk/.... Každý užívateľ je zodpovedný za nastavenie tejto ochrany na svoj nick. Ak sa ti XP stratili napriek uskutočneniu všetkých postupov pri "ochrane mena" je potrebné napísať žiadosť do fóra o navrátenie XP, ktorej oprávnenosť bude nami posúdená a preverená. (preverovať sa bude ako došlo k strate XP, či si užívateľ zabezpečil ochranu svojho mena, atď.) Ak bude žiadosť oprávnená (teda napriek všetkým opatreniam sa XP záhadne stratili a chceš mať XP navrátené, pravidelne si rob screenshoty s nahratými XP, kde musí byť jasné, že ide o náš server, a screen spravil užívateľ, ktorý XP nahral. Tzn. ideálne je spraviť screen s XP pri zobrazenej SCORE tabuľke (kde je názov nášho servera aj hráčov nick, v pozadí je vidiet XP - na serveri SuperHero pod crosshairom, na serveri W3FT po zadaní príkazu changerace).
Pri nesplnení týchto podmienok nárok na vrátenie XP hráčovi zaniká.

Otázka #11: Preinštaloval som si CS a nemôžem sa pripojiť na VIP server. Čo mám robiť?

Odpoveď : Dáte si nick aký ste si zaregistrovali. A do konzoly v CS napíšete : setinfo _vippw *HESLO* (kde *HESLO* je tvoje heslo).

Otázka #12: Zmenil som si nick, a chcel by som mať prenesené XP na nový nick, je to možné?

Odpoveď : Žiaľ, nie je to možné. Admini nemajú čas vykonávať zbytočnú robotu, len preto, že si hráč zmyslel, že si zmení nick.

(c) Persona gratissima. Všetky práva vyhradené. Autorovi vynikli vytvorením a uverejnením diela autorské práva v zmysle zákona č. 618/2003 Z.z. (o autorskom práve a právach súvisiacich s autorským právom (autorský zákon). Bez výslovného súhlasu autora je zakázané kopírovať text diela, alebo akúkoľvek jeho časť.

Upravil Persona gratissima dňa 25-01-2010 15:12
Prejdite na fórum:
ZeroOne

Prihlásenie
Uživateľské meno

Heslo

Registrovať sa

Strata Hesla
Shoutbox
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli pridať správu.

09/09/2010 14:16

09/09/2010 13:54
// CENSORED s vysluzenym webbanom na par dni.

08/09/2010 23:43
Ja chcem takú myš aby mi zabíjala večer muchy na monitore smile

08/09/2010 20:39
uz ho nechajte tak omg..akoby ste vy boli svaty vsetci...len kritizovat ostatnych..to ide najlepsie vsetkym.

08/09/2010 19:48
jake mate poradove cislo na tom potvrdzjucom e-mailyi ?? ja mam 3 !! Grin Grin

08/09/2010 19:33
mne sa ušiel STEAM! x)

08/09/2010 18:49
jezis ty si vtipny wall-e... normalne sem dojde, pozabudne zopar riadkov docitat a vy ho hned zdrbete jak psa... o dalsieho hracat menej...

08/09/2010 18:37
j4nc1nator keď ti to nevíde s tým adminom (som si 100% istý, že nevíde) tak skús aspoň post maskota smile

08/09/2010 14:26
Cheater na Marike... meno Eagle EYE

08/09/2010 14:20
este vam zostalo zopar steamov ? smile